Δείτε τα projects στα οποία συμμετέχει και αναπτύσσει η Capitiva

Ιδέες

Η ιδέα σας έχει αξία.

Είναι η δυναμική αυτή που αναζητούμε μέσα στο επιχειρηματικό οικοσύστημα της Capitiva για να δώσουμε την ώθηση που χρειάζεται για την επίτευξη σημαντικών επιχειρηματικών συνεργειών.

Ακόμα και αν δεν έχετε καταλήξει σε μια τελική μορφή της επιχειρηματικής σας ιδέας, τα στελέχη και οι συνεργάτες της Capitiva, είναι στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσουν με ακρίβεια στη διαμόρφωσή της.

 

Τίποτα δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ιδέα όταν έχει έρθει η ώρα της

                                                                                                                Β. Ουγκώ

 

 

Στήριξη επιχειρηματικότητας

 

H Capitiva, αποτελεί την πιο σύγχρονη και ευέλικτη λύση στήριξης της επιχειρηματικότητας και αυτό γιατί δεν λειτουργεί με τους αυστηρούς κανόνες των επενδυτικών εταιριών, ούτε με την απρόσωπη τεχνογνωσία των συμβούλων επιχειρήσεων.

Το επιχειρηματικό οικοσύστημα της Capitiva, παρέχει τις προϋποθέσεις, αλλά και τις λύσεις που χρειάζεται μια νέα ιδέα να μεταμορφωθεί σε επιχειρηματική δραστηριότητα, είτε σε ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία (αν πρόκειται για υφιστάμενες επιχειρήσεις).

Στα πρώτα βήματα είμαστε εκεί για να παρέχουμε στήριξη, καθοδήγηση, εκπαίδευση, οργάνωση, υποδομές και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται ώστε η ιδέα αυτή να βρει την θέση της στον επιχειρηματικό κόσμο.

 

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να ενημερωθείτε αναλυτικά