Δείτε τα projects στα οποία συμμετέχει και αναπτύσσει η Capitiva

Σχεδιασμός

Ας δούμε μαζί τις ανάγκες σας.

Χρειάζεστε κεφάλαιο για την νέα επιχειρηματική σας δραστηριότητα ή μήπως βασικό εξοπλισμό;

Ίσως να χρειάζεστε εξειδικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τις οποίες όμως δεν έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε.
Μήπως θέλετε να αναπτύξετε καινοτόμα προϊόντα ή υπηρεσίες και δεν ξέρετε πώς ή αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα και αναζητάτε λύση;

Στη Capitiva, γνωρίζουμε επ' ακριβώς πως να αντιμετωιουμε τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των νέων αλλά και των υφιστάμενων επιχειρήσεων, τα προβλήματα και τις ιδιατερότητές τους.

Μέσα από το ανοικτό οικοσύστημα της Capitiva, μπορούμε να σχεδιάσουμε την πλέον βιώσιμη λύση που θα σας αποφέρει άμεσα αποτελέσματα και να επιλέξουμε μαζί το πλάνο συνεργασίας που θα σας οδηγήσει κατευθείαν στον στόχο σας.

 

 

 

Λύσεις

 

  • micro-Venture: Παροχή επιχειρηματικών micro-κεφαλαίων σε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Το κεφάλαιο εκτός από εισφορά μετρητών μπορεί να γίνεται με παροχή εξοπλιμού. Ισχύουν όροι και πρoϋποθέσεις.

  • inno-Venture: Παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας, όπου αντί αμοιβής, συμμετέχουμε στο επιχεiρηματικό σχήμα.
    Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

  • eco-Sys: Το μοναδικό επιχειρηματικό οικοσύστημα της Capitiva που παρέχει λύσεις από μια ανοιχτή κοινότητα προς τις επιχειρήσεις. Η συμμετοχή είναι ανοιχτή και ελεύθερη σε όλα τα φυσικά και νομικά πρόσωπα.

 

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να ενημερωθείτε αναλυτικά